Sambata aniversam la targ ziua Terra Madre, asociatia internationala din care fac parte Slow-Food Romania si Asociatia Radu Anton Roman, cu bucate romanesti gustoase, toate luate din targ de la prietenii nostri, dna Oancea de la Sibiu, nea Schwarz de la Suceava, Ghita din Brasov, nea Ionica din Fundata, Lucian cu masline din Thassos, Irina cu vinuri de Sahateni, Pompiliu din Valcea cu legume, nuci glazurate, miere cu alune de padure, chipsuri de sfecla si morcov...
Versuri bine rostuite, sunet cald de chitară, dichis ‒ Zoia Alecu, 50 de
ani de viață pe scenă
-
Mă dezbrac de haina omului de comunicare și o îmbrac pe cea de jurnalist.
Dar nu am să dau deoparte doza de subiectivism. Am trăit emoțiile unui
concert ma...
Acum 4 luni
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu